Sterke verzendenveloppen met professionele uitstraling

Met trots presenteren wij een uitgebreide collectie verzendenveloppen, die zijn ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen. Of je nu delicate documenten, waardevolle goederen of gewoon je hartelijke groeten naar dierbaren wilt sturen, onze enveloppen zorgen ervoor dat je zending veilig en onbeschadigd op de bestemming aankomt.

Verzendenveloppen

Bordrug-enveloppen

Verzend je waardevolle inhoud met extra bescherming in een extra stevige bordrug-envelop.

Verzendenveloppen

Monsterzakken met blokbodem

Verstuur monsters, producten of documenten met extra ruimte en stevigheid.

Verzendenveloppen

Harmonica-enveloppen met V-bodem

Verzend omvangrijke documenten, brochures of catalogi met een envelop die zich automatisch aanpast. Snel en veilig te verzegelen door zelfklevende sluitstrip.

Verzendenveloppen

K-PACK

Kies het milieuvriendelijke alternatief voor het verzenden van kwetsbare en delicate items. Met extra bescherming in een flexibele envelop.

Verzendenveloppen

J-PACK

Zorg voor extra bescherming tijdens transport met deze gevoerde verzendenvelop. Eenvoudig te verzegelen.

Verzendenveloppen

Securitex

Verzend veilig vertrouwelijke documenten en waardevolle items door unieke veiligheidsvoering.

Verzendenveloppen

Kartonnen enveloppen

Verzend je belangrijke documenten en waardevolle items veilig in onze massief kartonnen verzendenveloppen.

Verzendenveloppen

Verzendenveloppen van golfkarton

Verstuur veilig belangrijke documenten, telefoonhoesjes, brochures, foto’s en meer in onze bruine golfkartonnen verzendenveloppen.

Do Good Bag

Do Good Bag

De Do Good Bag is een nieuwe verzendverpakking waarmee we reduceren, hergebruiken en recyclen, waardoor we samen iets terug kunnen doen voor de wereld. Zo zetten we samen een grote stap naar een nóg duurzamere en handzamere verzendmethode.

Do Good Bag

Do Good Bag Slim

Kartonnen verzendenvelop? Verzendbox? De Do Good Bag Slim is het allebei. Er is geen verzendverpakking die handmatig sneller en gemakkelijker te vullen is. De Do Good Bag Slim past altijd door de brievenbus. Superslim dus.

Voor elk product de juiste envelop

Wat maakt onze verzendenveloppen zo bijzonder? Allereerst zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen die optimale bescherming bieden tegen scheuren, vouwen en vocht. Je kunt erop vertrouwen dat je waardevolle inhoud veilig en intact blijft tijdens het hele verzendproces. Daarnaast zijn onze verzendenveloppen verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan al jouw behoeften te voldoen. Van kleine, handige verzendenveloppen voor delicate sieraden tot grotere formaten voor belangrijke documenten, we hebben voor elk item de juiste verpakkingsoplossing.

Vraag advies
aan ons