Ons kernteam
Holland Special Packaging levert verzendoplossingen en verpakkingen in de meest brede zin van het woord. Onze ruime ervaring en uitgebreide markt- en productkennis delen we graag met onze klanten.

Directeur-eigenaar Erik le Fèvre is ruim 35 jaar actief in de enveloppen- en verpakkingsindustrie. Hij kent de markt op z’n duimpje en ziet u niet als klant, maar als partner. Erik Bijl onze nieuwe algemeen directeur komt ook uit de enveloppen- en verpakkingsindustrie. Samen hebben zij een enorme kennis vergaart en willen dit graag met u delen.

Mart van Kralingen heeft z’n sporen verdiend in de officemarkt. Een ouwe rot in het vak en daarnaast uitgegroeid tot één van onze verzendverpakkingen specialisten. Samen met onze nieuwe accountmanager Guus Beerens vormen zij een sterk sales team. Guus heeft zijn ervaring opgedaan in de verpakkingswereld en gaat zijn kennis en ervaring verder uitbreiden bij Holland Special Packaging.

Jaap de Vries, Max le Fèvre en Romy Drommel regelen, verzorgen en coördineren uw aanvragen en orders. Sofia de Graaf tenslotte zorgt voor de juiste administratieve en financiële afhandeling.

Wederverkopers
Hollands Special Packaging levert voornamelijk via wederverkopers. Met name aan enveloppenfabrikanten, papier- en verpakkingsgroothandelaren.

Snel een antwoord
U wilt niet dagen op een antwoord wachten. Dus zorgen we voor een antwoord binnen een uur. En als de situatie vraagt om spoed, dan zorgen we voor spoed.

Diverse bedrukkingsmogelijkheden
Alle producten uit ons assortiment kunnen wij voor u bedrukken. In grote en in kleine oplagen, van 1 kleur t/m full colour. Tegen verrassend scherpe prijzen.

Voor al uw zendingen een oplossing
Regelmatig worden organisaties geconfronteerd met verpakkingsproblemen waar geen standaard oplossing voor te vinden is. Met die problemen helpt Holland Special Packaging. “Smart Solutions” in alle soorten en maten.