Ons kernteam
Holland Special Packaging levert verzendoplossingen in de meest brede zin van het woord. Onze ruime ervaring en uitgebreide markt- en productkennis delen we graag met onze klanten.

Directeur-eigenaar Erik le Fèvre is ruim 35 jaar actief in de enveloppen-industrie. Kent de markt op z’n duimpje en ziet u niet als klant, maar als partner. Mart van Kralingen heeft z’n sporen verdiend in de officemarkt. Een ouwe rot in het vak en daarnaast uitgegroeid tot onze verzendverpakkingenspecialist. Jaap de Vries en Romy Drommel regelen, verzorgen en coördineren uw aanvragen en orders. Sofia de Graaf tenslotte zorgt voor de juiste administratieve en financiële afhandeling.

Wederverkopers
Hollands Special Packaging levert voornamelijk via wederverkopers. Met name aan enveloppenfabrikanten, papier- en verpakkingsgroothandelaren.

Snel een antwoord
U wilt niet dagen op een antwoord wachten. Dus zorgen we voor een antwoord binnen een uur. En als de situatie vraagt om spoed, dan zorgen we voor spoed.

Diverse bedrukkingsmogelijkheden
Alle producten uit ons assortiment kunnen wij voor u bedrukken. In grote en in kleine oplagen, van 1 kleur t/m full colour. Tegen verrassend scherpe prijzen.

Voor al uw zendingen een oplossing
Regelmatig worden organisaties geconfronteerd met verpakkingsproblemen waar geen standaard oplossing voor te vinden is. Met die problemen helpt Holland Special Packaging. “Smart Solutions” in alle soorten en maten.