17 augustus 2023

Work Hard, Play Hard

Blog thumbnail

Work Hard, Play Hard: Ons Avontuurlijke Teamuitje!

Wat een ritje is het geweest! De afgelopen tijd hebben we met z’n allen keihard gewerkt en daarom was het hoog tijd voor een episch teamuitje vol plezier en avontuur.

 

Smeltkroes van activiteiten in Nijmegen

In het prachtige Nijmegen hebben we ons ondergedompeld in een ware smeltkroes van activiteiten die ons zeker nog lang zullen bijblijven. Waterskiën was de kickstart van onze dag – de spanning van de golven en de frisse lucht gaven ons een flinke dosis energie en teamspirit! Natuurlijk moesten we onze zintuigen verwennen met een onvergetelijke High Wine bij Nostra. Maar het was nog niet gedaan met de uitdagingen! We besloten om onze breinen en teamwerkvaardigheden op de proef te stellen in de opwindende wereld van Prison Island.

En als kers op de taart eindigden we onze dag met een knallende Tour de Florijn bij de nieuwste bierbrouwerij van Nijmegen.
Het perfecte moment om te proosten op onze teamgeest en ons te verheugen op toekomstige successen. Dit avontuurlijke teamuitje was niet alleen een kans om te ontspannen, maar ook om nog sterker als team naar voren te komen.

 

Vraag advies
aan ons