Welkom bij Holland Special Packaging
De specialist in e-commerce verzendverpakkingen! Heeft u een verpakkingsvraag? Een uitdaging om het juiste product aan uw klant aan te bieden? Neem dan ontact met ons op en wij denken snel en oplossingsgericht met u mee. Als specialist leveren wij voornamelijk aan wederverkopers zoals enveloppenfabrikanten, papier- en verpakkingsgroothandelaren.

Breed assortiment
Wij beschikken over een breed assortiment aan e-commerce verpakkingen, zoals u op de volgende pagina’s van onze catalogus kunt zien. Ons standaard assortiment is direct uit voorraad leverbaar; vandaag besteld is morgen in huis.

Een oplossing voor al uw zendingen
Wordt u geconfronteerd met een verpakkingsuitdaging? Voldoet een standaard oplossing niet? Wij helpen u hiermee! Wij beschikken over innovatieve en milieuvriendelijke mogelijkheden. Meer weten? Wij informeren u hier graag over.

Innovatieve producten
De e-commerce is snel, uitdagend en verandert continu. Wij spelen hier op in door ons aanbod aan te sluiten op de wens van de markt, zowel business-to-business als voor de eindgebruiker. Met grote regelmaat introduceren wij dan ook nieuwe producten die grensverleggend zijn. Daarmee optimaliseert u niet alleen uw productie- of logistieke proces, u werkt bovendien milieuvriendelijk. Mooie voorbeelden hiervan zijn onze producten Do Good Bag SLIM en Do Good Bag.

do-good-bag_logo