Een breed assortiment.
Ons assortiment bestaat uit verzendenveloppen, dozen in alle soorten, maten en uitvoeringen, giftbags, draagtassen en meer. Van boekverpakking tot verzendkoker. Van autolockdoos tot luchtkussen-envelop. En als we het niet hebben maken we het. U kunt uw klanten altijd een oplossing bieden.

Een prima prijs-kwaliteitverhouding.
Prijs is niet geheel onbelangrijk. Onze producten hebben de juiste prijskwaliteitverhouding. In veel gevallen betekent dit een beter product voor dezelfde of zelfs een lagere prijs.

Vandaag besteld is morgen in huis.
Ons standaard assortiment is direct uit voorraad leverbaar; vandaag besteld is morgen in huis. U hoeft geen grote hoeveelheden af te nemen of zelf een hoge voorraad aan te houden. Dat doen wij voor u.

Innovatieve producten.
Holland Special Packaging introduceert regelmatig producten die vernieuwend en grensverleggend zijn. Die uniek zijn of waarmee u uw productie- of logistieke proces optimaliseert.

Onze nieuwste oplossing; de Envelobox.
De primaire functie van een verzendverpakking blijft het beschermen van de inhoud en zorgen dat deze ongeschonden op de plek van bestemming aankomt. Daarnaast spelen milieu, logistiek, klantbeleving en retourzendingen een belangrijke rol.

Onze nieuwste oplossing op het gebied van verzendverpakkingen is de Envelobox. Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat er geen verzendverpakking is die handmatig sneller en gemakkelijker te vullen is.

envelobox

Voor al uw zendingen een oplossing
Regelmatig worden organisaties geconfronteerd met verpakkingsproblemen waar geen standaard oplossing voor te vinden is. Met die problemen helpt Holland Special Packaging. “Smart Solutions” in alle soorten en maten.