Ons kernteam
Holland Special Packaging levert verzendoplossingen in de meest brede zin van het woord. Onze ruime ervaring en uitgebreide markt- en productkennis delen we graag met onze klanten. Directeur-eigenaar Erik le Fèvre is ruim 35 jaar actief in de enveloppen-industrie. Kent de markt op z’n duimpje en ziet u niet als klant, maar als partner. Mart van Kralingen heeft z’n sporen verdiend in de office markt. Een ouwe rot in het vak en daarnaast uitgegroeid tot onze dozenspecialist. Jaap de Vries en Romy Drommel regelen, verzorgen en coördineren uw aanvragen en orders. Sofia de Graaf tenslotte zorgt voor de juiste administratieve en financiële afhandeling.

Innovatieve verzendverpakkingen & het grootste assortiment speciale verzendenveloppen
Holland Special Packaging levert zowel onbedrukte als bedrukte verzendverpakkingen en verzendenveloppen. We denken met u mee en zorgen altijd voor een passende oplossing.

Direct uit voorraad leverbaar
Ons standaard assortiment verzendenveloppen & verzendverpakkingen is direct uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld is morgen in huis.

Snel een antwoord
U wilt niet dagen op een antwoord wachten. Dus zorgen we voor een antwoord binnen een uur. En als de situatie vraagt om spoed, dan zorgen we voor spoed.

Kostenbesparingen
Voor diverse opdrachtgevers hebben we inmiddels kostenbesparingen gerealiseerd. Door een goedkoper product met dezelfde eigenschappen te leveren of door naar het proces te kijken en u advies te geven hoe dit te verbeteren.

Voor al uw zendingen een oplossing
Regelmatig worden organisaties geconfronteerd met verpakkingsproblemen waar geen standaard oplossing voor te vinden is. Met die problemen helpt Holland Special Packaging. “Smart Solutions” in alle soorten en maten.