Volg Holland Special Packaging op LinkedIn

Waarom Holland Special Packaging volgen op LinkedIn.

Wij delen regelmatig interessante informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verzendenveloppen en verzendverpakkingen. Indien u ons volgt op LinkedIn, dan blijft u op de hoogte van onze nieuwe producten, innovaties, acties en ontwikkelingen in de markt.

Volg ons op LinkedIn.

 

 

Waarom kiezen voor Holland Special Packaging.

Een breed assortiment; in totaal 153 verschillende artikelen.
Van boekverpakking tot verzendkoker. Van autolock-doos tot luchtkussen-envelop. Met ons assortiment kunt u uw klanten altijd een oplossing bieden.

De juiste prijs-kwaliteitverhouding.
Onze producten hebben de juiste prijs-kwaliteitverhouding. In veel gevallen betekent dat een beter product voor dezelfde of zelfs een lagere prijs.

Snelle leveringen.
Ons standaard assortiment is direct uit voorraad leverbaar; vandaag besteld is morgen in huis. U hoeft dus geen grote hoeveelheden te bestellen of zelf een hoge voorraad aan te houden. Dat doen wij voor u.

Innovatieve producten.
Wij bieden unieke oplossingen waarmee bedrijven hun productieproces kunnen optimaliseren. Een mooi voorbeeld is de Envelobox. Voor meer informatie www.envelobox.nl.

Optimale verwerking.
Met onze oplossingen realiseert u een optimale verwerking. Producten kunnen sneller en efficiënter worden ingepakt en verstuurd.

Meer weten? Of offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur dan snel een bericht via onderstaand contactformulier en u krijgt vandaag nog antwoord van ons.

    Recent Posts