TIP – Investeer in uw verzendlijst en zorg dat de ontvanger echt tot uw doelgroep behoort.

Wilt u ook een hogere respons op uw direct mailing?

Investeer het maximale in uw verzendlijst. U kunt natuurlijk lukraak een x-aantal adressen halen uit de telefoongids of bedrijvengids of even snel een adressenlijst aankopen. Maar waar u ook voor kiest, zorg wel dat de ontvangers tot uw doelgroep behoren. Anders heeft de mailing geen enkele zin.

De bakker op de hoek die vanaf nu voor werkend Nederland extra vroeg zijn deuren opent, zoekt vooral zakenmensen en tweeverdieners uit de nabije omgeving. Terwijl een landelijke winkelketen met kinderkleding, jonge gezinnen uit heel Nederland in de adressenlijst wil hebben.

Bij een direct mailing draait het uiteindelijk maar om één ding: een hoge respons. Testen hebben aangetoond dat bij gebruik van een bedrukte kartonnen envelop van Holland Special Envelopes de respons 4x hoger is dan bij gebruik van een traditionele papieren versie. Met een bedrukte kartonnen envelop valt er dan ook echt iets op de deurmat of op het bureau van uw doelgroep.

Heeft u ook behoefte aan meer respons op uw direct mailing?

Neem dan contact met ons op en vraag naar Niels Dekker. U kunt ook een e-mail sturen naar niels@hollandspecialenvelopes.nl of rechtstreeks bellen naar 06 22 52 28 18.

Recent Posts