TIP – Controleer uw adressen en naam van de ontvanger.

En krijg een hogere respons op uw direct mailing.

Het klink wellicht overbodig, maar in de praktijk blijkt dat er heel veel fouten zitten in adressenbestanden. Dus investeer daarom tijd in de controle van uw adressen en de naam van de ontvanger.

Wanneer je een direct mail stuurt met een verkeerd adres, dan is de kans groot dat uw mailing nooit aankomt. En met een foutieve naam van de ontvanger weet je vrijwel zeker dat deze ongeopend in de papierbak verdwijnt. Bij een business-to-business mailing loont het ook om te checken of de ontvanger nog wel bij het betreffende bedrijf werkt. Wanneer dat niet het geval is, blijft de post namelijk vaak rondzwerven of wordt deze weggegooid.

Dus investeer daarom tijd in de controle van uw adressen en de naam van de ontvanger. Want bij een direct mailing draait het uiteindelijk maar om één ding: een hoge respons.

Testen hebben aangetoond dat bij gebruik van een bedrukte kartonnen envelop van Holland Special Envelopes de respons 4x hoger is dan bij gebruik van een traditionele papieren versie. Met een bedrukte kartonnen envelop valt er dan ook echt iets op de deurmat of op het bureau van uw doelgroep.

Heeft u ook behoefte aan meer respons op uw direct mailing?

Neem dan contact met ons op en vraag naar Niels Dekker. U kunt ook een e-mail sturen naar niels@hollandspecialenvelopes.nl of rechtstreeks bellen naar 06 22 52 28 18.

Recent Posts