Even voorstellen… Laila Ghassab

Focus op onderhouden van langdurige en goede relaties met de klant.

Mijn naam is Laila. Met veel enthousiasme sloot ik me in 2019 aan bij het team van Holland Special Packaging. Binnen het bedrijf ben ik niet enkel verantwoordelijk voor de verkoop van producten, maar focus ik me vooral op het onderhouden van langdurige en goede relaties met de klant.

De wereld van verzendverpakkingen.

Na jarenlange ervaring in Business Development, verdiep ik me nu in de wereld van verzendverpakkingen. Een wereld met meerdere facetten en in constante vernieuwing. Gelijkaardig dus aan mijn persoon. Met mijn grondige productkennis hoop ik klanten verder te kunnen helpen in hun zoektocht naar de juiste verzendoplossing. Indien we geen standaard oplossing kunnen bieden, sta ik de klanten bij gedurende het hele proces van een speciale fabricatie.

Klantbeleving heeft voor mij de hoogste prioriteit.

Ik ben steeds bereikbaar om u te woord te staan.

Laila Ghassab | Tel +31 (0)10 737 14 65 | laila@hollandspecialpackaging.nl

Recent Posts