Even voorstellen… Guus Beerens onze nieuwe Sales/ Accountmanager

Een spontane, goedlachse jonge vent die niet vies is van een uitdaging.

Om mezelf even in het kort voor te stellen; mijn naam is Guus Beerens, geboren op 15-11-1990 en momenteel woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Na het behalen van mijn HBO-diploma in 2014 heb ik de afgelopen 5 jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van sales bij een aantal toonaangevende verpakkingshandelaren in Nederland en ben ik vanaf 01-08-2020 werkzaam als Sales/Accountmanager binnen het team van Holland Special Packaging.

Sales naar een hoger niveau tillen.

Momenteel ben ik dus 29 jaar en breng ik mijn vrije tijd het liefst door met voetballen, zo nu en dan een rondje lopen op de golfbaan en geniet ik van zowel de geplande als de spontane avonden met vrienden en familie. Ik zou mezelf omschrijven als een spontane, goedlachse jonge vent die niet vies is van een uitdaging. Daarnaast ben ik een echte teamplayer waarbij de wil om te winnen altijd op 1 staat.

Binnen het team van Holland Special Packaging zal ik me met name gaan bezighouden met de sales. Of het nou bij de klant aan tafel is, bij een mogelijke prospect of onze sales intern; Holland Special Packaging gaat haar sales naar een hoger niveau tillen. Zo wil ik de klant graag doen inzien dat de aanschaf van de verpakkingen niet als kostenpost, maar als toegevoegde waarde wordt gezien.

Mocht u vragen hebben; bel of mail mij gerust.

Guus Beerens | Tel +31 (0)10 737 14 65 | guus@hollandspecialpackaging.nl

Recent Posts