Even voorstellen… Erik Bijl onze nieuwe Algemeen Directeur

Een man met een wereldse blik en focus op de klant.

Samen met mijn vrouw wonen wij in het hart van Nijmegen. Al vanaf jongs af aan heb ik een interesse gehad in de grafische industrie. Vooral ingegeven door de passie van mijn vader, die tot ver na zijn pensioen zijn eigen drukkerij heeft gerund. Verder ben ik sportief in de breedste zin van het woord, ik houd van golf, padel, tennis, boksen en duiken. Met vrienden gaan we graag uit eten en op stap.

Focus op efficiëntie, klantgerichtheid, kwaliteit en effectiviteit.

Met mijn 44 jaar heb ik al heel wat afwisselende ervaring opgedaan, zowel zakelijk als privé. Hierdoor is mijn kennis in het vak enorm gegroeid en heb ik zin om weer aan de slag te gaan. Na een jaar de wereld rondgereisd te hebben, ben ik 1 september gestart als algemeen directeur. Samen met het team gaan we werken aan het uitbouwen van onze activiteiten met een focus op efficiëntie, klantgerichtheid, kwaliteit en effectiviteit. Ik kijk er dan ook naar uit om u te ontmoeten.

Bel of mail voor een afspraak. Zowel online als in ons nieuwe kantoor sta ik u graag te woord.

Erik Bijl | Tel +31 (0)6 58 70 76 40 | erik.bijl@hollandspecialpackaging.nl

Recent Posts