Een nieuw gezicht bij Holland Special Packaging

Ik ben Romy Drommel, 27 jaar en sinds april werkzaam binnen het team van Holland Special Packaging. Als commerciële binnendienst medewerkster een direct aanspreekpunt voor onze klanten.

Het leuke aan mijn job is het dagelijkse contact met onze klanten en de afwisseling die het werk met zich mee brengt. Van advies tot offerte- en orderbegeleiding alsmede de administratieve afhandelingen. Samen met mijn collega’s probeer ik zoveel mogelijk aan de wensen van de klanten te voldoen en daarmee succesvolle klantenrelaties op te bouwen. Een tevreden klant, dat is waar ik oprecht blij van wordt.

Mocht u vragen hebben; bel of mail mij gerust, ik kom graag in contact en denk graag met u mee in mogelijkheden.

Tel +31 (0)10 737 14 65 | romy@hollandspecialpackaging.nl

Recent Posts